Ravintolat & Baarit

kooste

OTB-organisaatio suosittelee lämpimästi näitä virallisia turnausravintoloita ja toivoo OTB-kansan sulkevan ne suosioonsa, muulloinkin kuin turnauksen aikana!

Keskustan suositut menomestat!

Terassiravintola Hawanna Summer Paradise
Olavinlinnan kupeessa.

Baarimestarimme ovat suunnitelleet upean, virkistävän drinkkilistan, laadukkaita viinejä unohtamatta. Jos nälkä yllättää, tilaa keittiöstä mieleisesi lankkupizza ja jaa se vaikkapa ystäväsi kanssa! Meiltä myös kesäisen kevyet poke bowlit ja à la carte-listan herkut!

Ruokaillessasi Hawanna Summer Paradisessä olet mukavasti säältä suojassa- osa terassiravintolastamme on katettu ja lämmitetty Sinua varten!
savonmafia.fi

Waahto Brewhouse

Laatua tutulla paikalla, uudenlaisella konseptilla ja ilmeellä.

Uusitun Waahdon keittiön sydämenä toimii puuhiiligrilli, joka tuo annoksiin verratonta makua. Suositut burgerimmekin maistuvat nyt entistä paremmilta! Omat pienpanimotuotteemme kuuluvat luonnollisesti olennaisena osana Waahto Brewhousin makumaailmaan ja tunnelmaan. 

Terassimme on myös laitettu kesäkuntoon, turvavälit totta kai huomioiden. Ravintolassamme on Waahto Breweryn ulosmyyntishop, ja annoksia voi tilata myös kotona nautittavaksi. Tulethan ravintolaan vain terveenä!

Ravintolan tilat voi vuokrata myös yksityiskäyttöön, kuten juhliin ja kokouksiin. Niin tilat kuin henkilökuntakin joustavat toiveidesi mukaan ja teemme kaikesta mahdollista.
www.waahto.fi

Beats Club
Löydä oma rytmisi ja ole kuin kotonasi. Viihdytpä sitten karaokessa, laatudrinkkien tai oluiden parissa baarissa tai pitkän kaavan mukaan yökerhossa, Beats on valintasi.

Beatsissä on kaksi eri puolta ja erikseen varattava VIP-tila, joten löydät aina oman tunnelmasi. Tule viihtymään meidän kanssamme!
Olavinkatu 35
www.beatsclub.fi

Huwila Bar & Kitchen
Huwila Bar & Kitchen tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä Savonlinnan keskustassa, Saimaan rannalla.

Vuonna 1912 rakennettu arvopuutalo huokuu rauhaa ja tyylikkyyttä. Ruokalista elää vuodenaikojen mukaan tarjoten aina tuoretta ja ajankohtaista herkuteltavaa. Paikallisen sadon käyttö kaikissa sen muodoissa on ravintolalle tyypillistä.

Bed and Breakfast, kesäisin live-musiikkia, palkittuja oman panimon oluita ja laatuviinejä. Huwilan ruoka valmistetaan läheltä tuotetuista raaka-aineista.

Huwila Areena
Huwila Areenalla, valoisassa kesäillassa voi myös kuulla kiinnostavimmat kotimaiset artistit ja bändit. Katso kaikki keikat: tiketti.fi 

Pitkän päivän päätteeksi vuoteen löytää Huwilan yläkerrasta. Kyse ei ole suuresta hotellikompleksista, vaan kahdesta kodikkaasta Bed & Breakfast-huoneesta panimon yläpuolella. Huoneet ovat varattavissa ympäri vuoden.
www.huwila.fi

 

mainoskooste

Cafe Torikahvila
OTB-kohtauspaikka torilla
Tervetulos torikahville!

Pizeria Capero
Kylän parhaat pitsat ja pastat Caperosta!

Kohta jo 30 vuotta Olavinkadun varrella toiminut Pizzeria Capero on kumppaninamme tänäkin vuonna. Käy ihmeessä nauttimassa maittavista pizzoista, salaateista ja pastoista. Toimii aina!
www.pizzeriacapero.netRavintola Sarastro

Sarastro sijaitsee Saimaan rannalla aivan Olavin Linnan kupeessa.
Nauti vieraamme runsaista herkuista, virkistävistä juomista ja
hyväntuulisesta palvelusta kesäisessä puutarha miljöössä.
www.ravintolasarastro.fi

Olutravintola Sillansuu
Sillansuu on suosittu oluiden ystävien kohtauspaikka.

Olavin Olga ja Höyry
Pub karaoke Olavin Olga
Olavinkatu 54, Savonlinna
Puh: +358 50 409 9206

TERASSIRAVINTOLA HÖYRY
Puistokatu 2, Tottintori
57100 Savonlinna

Puh: 050 338 5314 (Ravintolapäällikkö)