Old Timer Basket- Tournament = OTB


O
TB! Mistä tämä hulluus sai alkunsa?
Eräänä sydäntalven 1984 pimeänä iltana puhelin soi. Ylitaimeri Ikonen soitti, kilinästä ja sorinasta päätellen jostain muualta kuin kotoa. ” Tipi perkee, meillä on idea miten saadaan seuran junioritoimintaan rahaa. Järjestetään koripalloturnaus vuosittain.” Allekirjoittanut epäili. Niitähän järjestetään joka kylässä. ”Järjestetään ikämiesturnaus, OTB.” Kimmo (Turunen) ja Ville (Valjus) ovat luvanneet hommata Helsingistä joukkueita jotta päästään alkuun. Ja päästiin (Tämä allekirjoittaneen muistoista)

OTB since 1984

Ensimmäinen turnaus pelattiin 29.6–1.7.1984 ja mukana oli 8 joukkuetta. Seuran oma joukkue Senior Basket, Mittarit, Four Brothers ja Kumppanit Heinola, Tönköt Oulu, Esab Siilinjärvi, Pieksämäen Pallo, Pepe Laannin johdolla Kisis ja Risto Niemisen polttarijoukko, Helsinki.
Ensimmäisen Turnauksen mestaruuden voittivat Polttarit jotka kukistivat Kisiksen loppuottelussa. Loppu onkin turnauksen kannalta historiaa!
Leidit Since 2001. Naisten osalta OTB alkoi vuonna 2001 ja mukana oli 3 joukkuetta. Big Mamas`, Lappeenranta, Korisorjat Jyväskylä ja Tipin Enkelit Savonlinna.

Viimeinen Mohikaani
Tipi